Norske Thomas Syversen havde smidt godt 30 danske kroner på, at Luis Suarez under VM igen ville bide en modspiller. Og det gjorde den uruguayanske stjerne som bekendt i tirsdagens kamp mod Italien. Og med et odds på 175 kan nordmanden nu juble over at have tjent ca. 5000 danske kroner.

10 minutter før tid gik det galt for Luis Suarez igen, og det havde norske Thomas Syversen gennemskuet for længe siden. Vinderkuponen har Thomas Syversen lagt op på det sociale medie Twitter til stor hyldest fra hele verden.Overfor den norske avis Aftonbladet kunne Thomas Syversen fortælle, at han faktisk lå og sov under kampen, men da han vågnede og så, hvad der var sket, brød han ud i jubel.

- Det er det sygeste spil, jeg nogensinde har lavet og ikke mindst det sygeste spil, jeg nogensinde har vundet på, siger Syversen

Nordmanden lever af at spille poker og kalder sig selv en rigtig gambler. Pengene fra det vilde Suarez-spil går derfor direkte tilbage til puljen på Betsson, hvor spillet blev foretaget.

- Jeg tænkte bare, at jeg skulle lave en kupon på, at han skulle bide, og så gjorde han det. Det er ret sjovt, lyder det fra den heldige nordmand.

Uruguay vandt kampen mod Italien med 1-0 på et mål kort efter, Luis Suarez havde bidt Chiellini. Sejren betyder, at sydamerikanerne er videre ved VM, mens italienerne skuffende er ude.