Lyt til artiklen

Der er ingen tvivl. Sejren er hjemme. Danmark vinder over Belgien i den første VM-håndboldkamp på fredag.

I hvert fald hvis man skal tro på oddsene, der er historisk lave og sender sejren til Danmark med 99,9 procents sandsynlighed.

Faktisk er oddset så lavt, at der er helt lukket for muligheden for at spille på dansk sejr over det upåagtede belgiske landshold.

Det gælder hos både Danske Spil, Bet 365 og Unibet.

Mikkel Hansen og holdkammeraterne er kæmpe favoritter mod Belgien – og til VM-titlen.
Mikkel Hansen og holdkammeraterne er kæmpe favoritter mod Belgien – og til VM-titlen. Foto: Claus Bech
Vis mere

Hos førstnævnte kan man se, at dansk sejr vil give 1,001 gange pengene igen, hvis der altså var åbent for spil. Det svarer til 10 øre for en 100-kroneseddel.

Samme sted giver en belgisk sejr pengene 75 gange igen.

»Danmark er for store favoritter. Selv hvis de skulle spille mod hinanden 100 gange, ville Danmark vinde hver gang, sådan som trupperne ser ud. Vi har svært ved at forestille os, at Belgien kan true et dansk landshold fyldt med profiler,« fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter ved Danske Spil om årsagen til, at der er lukket for spil på dansk sejr.

»Det er ikke unormalt, at man som bookmaker har udfald, der ikke kan spilles på. Det er også normalt i andre sportsgrene,« fortsætter han og fremhæver blandt andet Sloveniens VM-kamp mod Saudi-Arabien fredag.

Danmark går ind til VM-slutrunden med en favoritværdighed, som et dansk landshold aldrig har haft før.

Hvis du sætter en tier på, at danskerne løfter VM-trofæet i Stockholm om godt tre uger, får du 24 kroner igen.

»Som bookmaker er man forpligtet til at give den rigtige pris. Hvis man synes 1,001 er for høj en pris, skal vi ikke gøre det. Vi kan muligvis ende i samme tilfælde mod Bahrain, mens Tunesien vil kunne true Danmark mest. Men vi må se, hvordan resultaterne flasker sig inden,« siger Peter Emmike Rasmussen og oplyser, at der også var lukket for spil på dansk sejr i den anden testkamp mod Saudi-Arabien forleden.

Danmark møder Belgien, Bahrain og Tunesien i det indledende gruppespil.

Første kamp mod Belgien spilles fredag klokken 20.30, og du kan følge den live på bt.dk.