Lyt til artiklen

'Kun sushi på dagens menu'.

Sådan lyder det i et kækt opslag på Instagram fra den tidligere 'Miss Kroatien' Ivana Knöll.

Hun er i Qatar til VM i fodbold, hvor hun helt tydeligt støtter Kroatien, og under og efter kampen mod Japan mandag var ingen undtagelse.

En kamp, kroaterne i sidste ende vandt efter straffesparkskonkurrence, og det har fået influenceren til at dele den noget kække video, hvor hun sidder og spiser den populære japanske ret iført sit karakteristiske ternede outfit. Den kan ses i bunden af artiklen.

Selvom hun driller Japan, understreger hun også i en story, at hun har meget stor respekt for landet.

'Kæmpe respekt til alle japanere. Jeg har mødt mange af jer i dag, og I var bare så søde, venlige, og jeg ønsker jer virkelig held og lykke til næste VM,' skriver hun.

Ivana Knöll er rejst til Qatar for at støtte Kroatien, og hun har flere gange fået massiv opmærksomhed for sin påklædning, der ikke helt lever op til qatarernes idé om, hvad der er anstændigt.

Hun er blandt andet mødt op til kampe i en bikinilignende overdel og bar mave, hvilket fik flere til at kigge på hende. Det kan du læse mere om her. Derudover er hendes følgerskare vokset massivt på Instagram – i skrivende stund har hun 1,4 millioner.

Med sejren over Japan er Kroatien videre til kvartfinalerne ved årets VM, hvor Brasilien venter.