Burde det danske fodboldlandshold have båret det regnbuefarvede 'One Love'-anførerbind ind på banen i kampen mod Tunesien, selvom det havde kostet et gult kort fra start?

Eller burde fodboldspillere droppe politik og bare spille fodbold?

B.T. spurgte i dag folketingsmedlemmer om netop det, inden de skulle ind i Folketingssalen for at stemme om, hvorvidt Morten Messerschmidts immunitet skulle ophæves.

Se deres svar i videoen i toppen af artiklen.

Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen melder sig som den første med et alternativt forslag til, hvad landsholdet og Simon Kjær kunne have gjort i stedet for at lade regnbuefarverne ligge hjemme på hotellet.

»Haha, jeg tror jeg havde lavet en Bendtner. Så havde jeg sat det flag ved underbukserne, og så havde jeg satset på, at jeg scorede, så jeg lige kunne have hevet shortsene ned,« siger Lars Boje Mathiesen.

Havde du også gjort det i et land som Qatar?

»Ja, ja da, absolut. Det her får man jo gult kort af alligevel.«

Fungerende sundhedsminister Magnus Heunicke (S) efterlyser derimod lidt mere sammenhold blandt VM-landene.

»Jeg ville have ønsket, at de havde taget One Love-armbåndet på. Og også ønsket, at de andre lande havde sagt til FIFA, at 'nu gør vi det'. Og så held og lykke til FIFA med at give det gule kort, mens hele verden så på.«

Men skulle Danmark have taget armbåndet på, eller skulle de ikke have gjort det?

»Jeg synes bare, det er for let for mig at sige, at de skulle have gjort det, så jeg kommer ikke til at sige mere. Jeg ville virkelig ønske, det var sket, det havde været så godt,« lyder det fra Heunicke.

Hør B.T.s podcast VM-vinduet, hvor Kim Vilfort og værten Adam Holm i dag var på besøg: