Lyt til artiklen

Cristiano Ronaldo har indtil videre forholdt sig tavs, efter at han tidligere på ugen blev bænket i ottendedelsfinalen mod Schweiz.

Herefter har spekulationerne omkring Ronaldos situation i den portugisiske trup været mange.

Onsdag skrev spanske Marca, at superstjernen nægtede at træne med de portugisiske reserver.

Ifølge den portugisiske avis Record skulle Ronaldo angivelig have truet med at vende hjem fra VM-lejren i Qatar på grund af utilfredsheden med ikke at være med i landstræner Fernando Santos' startopstilling.

Foto: HAMAD I MOHAMMED
Vis mere

Nu svarer superstjernen selv på spekulationerne med et billede af sig selv og de andre portugisiske spillere, der jubler over scoringen mod Schweiz.

'Det er en gruppe, der er for stærk til at lade sig slå ud af udefrakommende kræfter. En nation, der er for modig til at lade sig skræmme af en modstander,' skriver Ronaldo i et Twitter-opslag og fortsætter:

'Et hold i ordets sandeste betydning, som vil kæmpe for deres drøm til det sidste. Tro på det sammen med os! Kom så, Portugal!'

Det blive spændende at se, hvorvidt de seneste opsigtsvækkende episoder med Ronaldo har sendt ham længere væk fra en startplads i kvartfinalen, hvor Portugal lørdag møder Marokko.

Bedre for den 37-årige superstjernes chancer for en startplads blev det ikke, da den unge angriber Goncalo Ramos valgte at score et hattrick mod Schweiz i sin første start for det portugisiske mandskab ved slutrunden i Qatar.