Lyt til artiklen


Henrik Møllgaard melder sig klar til kamp efter et intenst gensyn med 'Matador'.

Møllgaard vred om på foden i kampen mod Bahrain og har været ude af spil. Lige indtil nu.

Veteranen var tilbage i træning og er klar til kampen mod Kroatien på torsdag. Tiden har han brugt på langs, mens foden har fået kærlig pleje i selskab med Mads Skjern og resten af slænget.

»Jeg er startet forfra på 'Matador'. Det går rigtig godt.«

Og den er vel som forventet?

»Heldigvis er der ikke noget, der er blevet cancellet. Den kører bare, som den skal,« siger Møllgaard til B.T.

Aalborg Håndbold-profilen var i store smerter, da han udgik af Bahrain-kampen. Og fra dag til dag ændrede situationen sig for ham.

»Søndag aften, da vi kom hjem på hotellet, og den ikke var begyndt at hæve, tænkte jeg, det nok skulle gå. Mandag tænkte jeg, det lidt var noget lort, og jeg blev bedt om at blive liggende derhjemme,« siger han og fortsætter:

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Men tirsdag skete der meget, og det har været positivt, at det er gået så hurtigt. Mange af smerterne er væk, den er stadig hævet, men nu er jeg klar til træning. Jeg har fået rigtig, rigtig meget opmærksomhed fra fysserne, og det kan jo også være dejligt,« lyder det fra Møllgaard.

Han kunne allerede være i kamp torsdag, siger han.

Men han har været bekymret, fordi han smadrede selvsamme fod i foråret og brugte lang tid på at få den klar.

»Foden har det ikke godt i forvejen. Jeg smadrede den fuldstændig i foråret, inden vi skulle spille Champions League-kvartfinaler mod Veszprem. Og så fik den ikke pause. Alt derinde var egentlig godt og grundigt ødelagt,« siger han og fortsætter:

»Jeg brugte sommerferien på at få styr på foden, og så begyndte det at se godt ud. Og det er ikke mere end fire dage siden, at fysserne virkelig roste mig for, hvor godt den havde det,« siger Møllgaard, der nu kan sætte 'Matador' på pause.

I stedet kan han rette fokus på kampen torsdag mod Kroatien klokken 20.30