Lyt til artiklen

Når Mick Øgendahl spiller fodbold, har han en gang imellem svært ved at styre sit temperament.

Den populære komiker har spillet fodbold det meste af sit liv, og i det afsluttende afsnit af B.T.s VM-podcast 'VM-Vinduet' fortæller Mick Øgendahl, at han igennem tiden har modtaget en del røde kort for brok.

Blandt andet var der dengang, han blev smidt ud på grund af et indkast:

»Der er en modspiller, som vinker den ude – og den er overhovedet ikke ude. Jeg ved godt, at det er på et lavt niveau, men jeg synes, det er barnligt og mega plat, så jeg bliver sur,« fortæller Mick Øgendahl og fortsætter:

»En af modstandernes kæreste står ude på siden med sin barnevogn og siger: 'Nej, den var på linjen'. Ja, lige præcis. Så er den jo heller ikke ude, når den er på sidelinjen.«

Mick Øgendahl fortæller videre, at han endte med at brokke sig så meget til dommeren, at han altså endte med en hurtig tur i bad.

Se ham fortælle om sin udvisning i videoen øverst.

Fodbold fylder generelt en stor del hos Mick Øgendahl, der også bruger det som en måde at koble af på ved siden af sit arbejde med film og standup.

I podcast-afsnittet, der også gæstes af kommunikationsekspert Morten Crone, kan du høre Mick Øgendahl fortælle om sine kampe med Michael Laudrup og showstar-holdet og  sit forhold til Nykøbing FC– og så runder vi også Danmarks skuffende VM.

Lyt med her: