Lyt til artiklen

Det behagede bestemt ikke Cristiano Ronaldo, at han skulle starte på bænken mod Schweiz.

Og portugiseren var angivelig så sur, at han truede med at pakke sine ting og rejse hjem ifølge det portugisiske medie Record. Det skriver Daily Mail.

I ottendedelsfinalen mod Schweiz kom superstjernen først på banen efter 73 minutter – en noget uvant situation for Ronaldo, der også gik alene fra banen.

Efterfølgende skulle han have taget et møde med landstræner Fernando Santos.

Og her gjorde Ronaldo det angivelig klart, at han var enormt utilfreds med ikke at være startet inde, og det var her, han altså angivelig truede med at forlade landsholdslejren og VM.

Ifølge Record var samtalen 'intens', men efter noget tid skulle han 'være kommet til fornuft og have indset, hvor vigtigt det var at bevare roen i truppen'.

Resten af truppen er klar over, at der er meget fokus på Cristiano Ronaldo, men de går alle efter ikke at lade det have negativ indflydelse på årets VM, lyder det desuden.

Historien kommer i kølvandet på onsdagens melding om, at fodboldstjernen ifølge Marca nægtede at træne med de portugisiske reserver.

Foto: SUHAIB SALEM
Vis mere

De spillere, der startede kampen mod Schweiz, trænede for sig selv i styrkerummet med lavere intensitet dagen efter kampdagen.

Cristiano Ronaldo er ikke den eneste, der var utilfreds med pladsen på bænken. Også hans kæreste, Georgina Rodriguez, har kritiseret beslutningen.

Episoderne har nok ikke sendt Ronaldo tættere på en startplads i kvartfinalen, hvor Portugal lørdag møder Marokko.

Især ikke, når Ronaldos konkurrent på angriberpladsen Goncalo Ramos valgte at score et hattrick mod Schweiz i sin første start for det portugisiske mandskab ved slutrunden i Qatar.