Det blev den perfekte begyndelse på VM for Rusland, man næsten kunne forestille sig med en sejr på hele 5-0.

Værtslandet Rusland indledte VM i fodbold med en storsejr på 5-0 over Saudi-Arabien.

Yury Gazinskiy bragte Rusland foran 1-0 efter 12 minutter efter et godt indlæg fra Aleksandr Golovin. Ruslands midtbanespiller Alan Dzagoev udgik efter 24 minutter med det, der lignede en fiberskade.

Denis Cheryshev kom på banen i stedet, og han udnyttede straks chancen ved at score til 2-0 få minutter før pausefløjtet.

I anden halvleg øgede Artem Dzyuba til 3-0. Angriberen var netop skiftet ind minuttet forinden, så Rusland havde stort held med indskiftningerne.

Rusland var ikke færdig med at brillere, og Denis Cheryshev scorede sit andet mål i kampen og gjorde det til 4-0 et minut inde i overtiden. Aleksandr Golovin fuldendte ydmygelsen af Saudi-Arabien med et flot mål direkte på frispark fire minutter inde i overtiden.

Saudi-Arabien havde ikke en eneste afslutning inden for målrammen i hele kampen, og offensiven var i det hele taget ikke skræmmende.