Langt de fleste er under dette VM blevet trætte af at se på Neymar, der triller rundt på jorden.

Den brasilianske superstjerne tiltrækker flere frispark end de fleste fodboldspillere på grund af sine fantastiske driblinger, der går tæt på modspillerne. Men under VM har vi set Neymar kaste sig til jorden hyppigere og voldsommere end tidligere. Nogle gange med en sådan dramatik, at det ikke er til at forstå.

Det er dog ikke alle, der er enige i, at Neymar kaster sig for meget. Den legendariske angriber, brasilianske Ronaldo, er på Neymars side. Han mener, at Neymar er i sin ret til at kaste sig på grund af sin spillestil.

Neymar og Ronaldo til en velgørenhedskamp fra 2012. Vis mere

Det skriver Sky Sports.

»Jeg mener ikke, at dommerne beskytter ham nok. Hvis folk gentagne gange ramte mig, ville jeg føle mig en smule uretfærdigt behandlet. Kritikken er volapyk. TV-programmer og aviser vil bare fylde tid og sider ud,« siger han ifølge Sky Sports.

Ronaldo lader dog til at stå meget alene med sin holdning. Landholdslegenden Peter Schmeichel er mere end almindeligt træt af at se på Neymars skuespil, og det samme er Eric 'The Commisioner' Cantona. Det kan du se mere til i videoen oven over.