Australien tog sejren mod Tunesien med 1-0, og det åbner en række forskellige scenarier for Danmark.

Fire point i de sidste to kampe sender Danmark videre, tre point kan både givet 1/8-finale eller exit, og to point eller derunder sender Danmark ud.

Forklaring følger her:

Dansk sejr mod Frankrig: Så ligger skæbnen i Danmarks hænder. Får Danmark point i sidste kamp mod Australien, så er de videre. En sejr giver førstepladsen, mens en uafgjort kan sende Danmark ned som nummer to, hvis franskmændene ordner Tunesien.

Taber danskerne mod Australien, så skal de håbe på, at Tunesien tager point fra Frankrig. En uafgjort mellem de to vil bringe Frankrig på fire point ligesom Danmark, og så skal det afgøres på målscore. Vinder Tunesien er det omvendt dem, der ender på fire point som Danmark, og så er det samme øvelse: Danmark skal være bedre på målscoren.

Uafgjort mod Frankrig: Så er der ikke meget at rafle om: Danmark skal vinde over Australien i en direkte duel om en billet videre. Uafgjort er ikke nok.

Danmark kan snuppe førstepladsen i gruppen med en sejr og fransk nederlag mod Tunesien. Spiller de to hold uafgjort, så ender både Danmark og Frankrig på fem point og så skal førstepladsen afgøres på målscore mellem de to.

Dansk nederlag mod Frankrig: Danmark skal vinde og vil så være på fire point - og forbi Australien.

Det kan blive kompliceret, hvis Tunesien samtidig vinder over Frankrig, for så ender både de og Danmark på fire point. Så skal Danmarks målscore være bedre end tunesernes. Er den lige ser man på antallet af mål, som holdene har scoret. Dernæst gælder det Fair Play-point.

Er alt det også lige, så kan det ende i lodtrækning...