Pione Sisto fik aldrig til sit spil til at flyde ved VM, og efter tre optrædener i startopstillingen i gruppespillet måtte han mod Kroatien erkende, at den ikke gik længere.

Åge Hareide valgte andre spillere til hans positioner på kanterne, og det var først i den forlængede spilletid, da Danmark fik endnu en indskiftningsmulighed, at Pione Sisto blev sendt på banen i ottendedelsfinalen.

Nu kommer den store evaluering på VM så også fra det anerkendte franske medie L'Equipe, og her stryger Pione Sisto ind på slutrundens flophold. Mediet har givet karakterer fra 0-10, og Sistos karakterer fra kampene i Rusland giver 3,67, hvilket er 'godt nok' til at komme på hold med andres skuffelser som Sami Khadira og Mesut Özil.

Foto: L'Équipe
Vis mere

B.T. talte med Pione Sisto om hans skuffende VM, men dengang forklarede han, at han ikke havde den store lyst til at dele sit syn på sine præstationer med offentligheden.

»Jeg får ikke så meget ud af at snakke med medierne om, hvordan jeg har gjort det. Det snakker jeg med min træner om, med mig selv om, og med min bror, som også er min agent. Der er ikke andre, jeg behøver snakke med,« sagde han.

Du kan læse hele interviewet med Pione Sisto her.