Så kan F-16-flyene godt tænde op for jetmotorerne – og danskerne kan finde jakker, vanter og ikke mindst dannebrog frem.

Der venter nemlig en KÆMPE og velfortjent guldfejring, når de danske håndboldherrer lander i Danmark mandag.

Lufthavnsmodtagelse, rådhuspandekager, taler og ikke mindst det traditionsrige møde med danskerne – balkonhyldesten på Rådhuspladsen i København.

Det oplyser DHF efter det historiske danske VM-guld – det tredje i træk! – som netop er blevet sikret efter en vild finalesejr over Frankrig på 34-29.

Niklas Landin har spillet en KÆMPE slutrunde.
Niklas Landin har spillet en KÆMPE slutrunde. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Ifølge planen lander guldherrerne fra Stockholm klokken 15.10. De står ud af flyet i Københavns Lufthavn, hvorefter der venter dem en kort modtagelse ved bagagebåndet. I velkomsthallen venter familie, venner og fans.

Alt imens guldherrerne er i lufthavnen, bliver den helt store festivitas gjort klar på Københavns Rådhus. Fremmødet bliver dog knap så massivt som tidligere set grundet et massivt gravearbejde omkring Rådshuspladsen.

Men fest, det bliver der. Den hvide dug bliver lagt på, ligesom der bliver kokkereret adskillige rådhuspandekager.

Nikolaj Jacobsen kender efterhånden turen. Sammen med holdet ankommer de til rådhuset omkring klokken 17.10. Her venter modtagelse, hyldest og taler inde på rådhuset, og så til the main event!

Den er hjemme!
Den er hjemme! Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Her vil Danmarks guldhelte træde ud på balkonen i den friske januarluft – ud på den balkon, hvor de største danske sportsstjerner har modtaget deres hyldest gennem tiderne.

Men håndboldherrerne har prøvet det før – og nu tager de turen derud igen, igen!

Omkring 18.45 forventes hyldesten afsluttet – og så skal gulddrengene fejre triumfen i mere private omgivelser med deres familier.

GOD FEST, DANMARK!