De bestrider to af de største trænerjob i Danmark.

Og de to kammerater, fodboldlandstræner Kasper Hjulmand og håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen, har da også mange ting til fælles, som de tidligere har fortalt om i et fælles talkshow.

Men især ét sted er de forskellige, og det er på de sociale medier. Her er Hjulmand slet ikke til stede, mens Jacobsen lukker håndboldfans ind i sit liv på Instagram.

For ham er det et redskab, han bruger privat som professionelt.

»Instagram er for mig mest hygge og sjov. Og så tager jeg lidt pis på mine børn en gang imellem og nogle af mine kammerater,« griner Jacobsen, der ikke bruger krudt på andre medier.

»Jeg har ikke Twitter, og så har jeg en Facebook-profil, jeg aldrig bruger. Når man har børn, er der mange grupper, og så er det fordelagtigt at være til stede der,« forklarer han.

Følger man landstræneren på Instagram, er det ingen undtagelse, at han viser, hvordan han tilbringer de fleste aftener. Og det er på at se håndbold. Meget håndbold.

»Jeg ligger lidt billeder op af, jeg ser nogle kampe, og det gør jeg for, at folk kan følge lidt med i, hvad jeg laver. De spørger tit, hvad jeg laver, når der ikke er samling – og ja, der ser jeg mange kampe,« griner han og tilføjer:

»Jeg gør det, fordi så håber jeg da også, jeg kan være med til at udbrede interessen for håndbold. Der er nogen, der måske vil tage ud og se en kamp eller bliver mindet om, der er kamp i aften, og slår over og ser kampen, når de ser, jeg har lagt noget op.«

Landstræneren har i øjeblikket travlt med at forberede landsholdet til VM, der skydes i gang 13. januar, og som spilles i Sverige og i Polen.