Lyt til artiklen

Han mangler måske stadig at få svar på, om han skal pakke kufferten og rejse med det danske landshold til VM i Qatar i næste uge.

I hvert fald var han ikke blandt de første 21 navne, som landstræner Kasper Hjulmand udtog i denne uge.

Den danske Bundesliga-spiller Robert Skov kan dog fortsat nå at blive en del af den endelige 26-mands trup, Kasper Hjulmand skal registrere senest mandag den 14. november.

Kort før VM-slutrunden har den danske landsholdsbobler taget en stor og markant beslutning for sin karriere, ifølge Transfermarkt.

Han har nemlig skiftet sin danske agent ud med et internationalt agentfirma, der allerede har landsholdsstjernen Thomas Delaney i folden.

Skov har hidtil været tilknyttet firmaet BTAM.

Dermed er Hoffenheim-danskeren nu en del af Elite Sports Management, der udover Skov og Delaney også har Kasper Schmeichels holdkammerat i Nice Hicham Boudaoui på kontrakt.

Skov har i denne sæson scoret tre mål og lavet tre assists for Hoffenheim i Bundesligaen og den tyske pokalturnering. Til gengæld har han kun spillet ét minuts landsholdsbold i år, da han blev skiftet ind mod Kroatien i juni.

Robert Skov var udtaget til seneste landsholdssamling i september, men måtte melde afbud lige inden kampene mod Frankrig og Kroatien med en skade.