Publikum opdagede ham. Selvfølgelig. Til stor jubel, og han kvitterede også ved at klappe trofast tilbage.

Men missionen var en helt anden.

Før kampen mod Egypten mandag listede landstræner Nikolaj Jacobsen ind blandt publikum længe, før spillerne var på banen til opvarmning.

For i et kort øjeblik fik han mulighed for at hilse og kramme den familie, han ikke har set de sidste mange uger.

»Det var dejligt. Jeg har ikke set dem i små tre uger, så det var hyggeligt lige at sige hej i to et halvt minut og så hurtigt videre,« griner Jacobsen, da B.T. spørger ham.

Lige nu fylder VM-kvartfinalen mod Ungarn i landstræner Nikolaj Jacobsens hoved.

Så selvom han selvfølgelig skriver sammen med familien, har han brug for, at fokus er på den opgave, han og landsholdet står over for onsdag aften i Stockholm.

»Nu har jeg større børn, og jeg er selvfølgelig i kontakt med dem, men Facetime er jeg ikke til. Der foregår tusind ting oppe i mit hoved i de her tre uger, så det er ikke sådan, at jeg har overskuddet til at have en masse kontakt. Vi skriver sammen og hører, om alt er okay, er det dét, så passer jeg mit her,« forklarer han.

Tirsdag rejste landsholdet fra Malmø til Stockholm, hvor kampen skal spilles. Træningen var aflyst til fordel for at indhente den søvn, spillerne ikke fik på grund af transporten.

Forberedelserne er i fuld gang til gyseren mod Ungarn, der kan sikre Danmark en semifinaleplads for tredje VM-slutrunde i træk.

»Jeg tror ikke, det bliver verdens kønneste håndboldkamp,« siger Jacobsen og fortsætter:

»Det bliver et andet tempo – men det bliver et meget fysisk stærk, vi skal møde. Vi skal lade bolden gøre arbejdet lidt ligesom Egypten.«

»Spillet er meget bygget op om Bence Banhidi på stregen. Du kan ikke komme ind med illusionen om, at du kan flytte rundt på ham – du må være klogere end ham og bevæge dig rundt om ham,« siger han.

Om danskerne får styr på Banhidi, kan du følge med i her på bt.dk. Vi er med før, under og efter kampen, der spilles klokken 18.00 i Tele2 Arena i Stockholm.