Opskriften på årets VM-finale er nok en smule atypisk.

Frankrig, der langtfra har sprudlet, mod Kroatien, der har spillet det, der svarer til en hel kamp mere ved årets VM i form af forlænget spilletid.

En kombination, der har fået flere på de sociale medier til at give udtryk for, de ikke vil se finalen. 'Antiklimaks' og 'Smager ikke rigtig af VM, som da man var barn,' er blot noget af ordene, der er kommet.

Og Mikkel Bischoff, der er fodboldekspert hos Eurosport, kan godt følge præmissen om, at det kan blive den dårligste finale i mange år.

»Ja, for Frankrig har på ingen måde imponeret. Man føler lidt, at Frankrig har et eller to gear mere at give af, som de ikke rigtig har vist. Det eneste tidspunkt, hvor de har været pressede, var mod Argentina, hvor de kom bagud, og så spillede de godt i et lille kvarter. Det er, som om de kun lige har gjort det nødvendige hver gang, og det tror jeg også sker i finalen. Jeg tror ikke, de bare går ud og vil smadre Kroatien som favoritter. Jeg tror, de vil spille på stort set samme måde, som de har gjort i de andre kampe, hvor de vil være afventende og forsøge at ramme modstanderen, når de laver fejl,« siger Mikkel Bischoff til B.T. Sport.

Han kunne også frygte, at finalen hverken bliver spændende eller sprudlende.

»Et hold, som er påpasseligt frem ad banen, mod et træt kroatisk hold. Jeg kunne godt forestille mig, det blev meget taktisk og ikke så målrigt,« siger Mikkel Bischoff, der dog kalder det fortjent, at de to mandskaber har spillet sig i finalen.

Han roser kroaternes evne til at kæmpe sig tilbage i kampene mod Danmark, Rusland og England, men mener også, Frankrig har en fordel i Kroatiens mange ekstra minutter på banen.

Adspurgt om udfaldet af søndagens finale lyder det fra Bischoff:

»Frankrig vinder 1-0.«