Vi drømte om et knaldhit, men fik soundtracket til et onsdagsknald.

Burhan G’s opskrift er snorlige.

Han nærmest boller sig igennem hvert nummer, som hans lækre, klynkende flødefalset optræder på. Den går rent ind onsdag aften, når gemalen skemalagt skal bringe lillemor tættere på himlen.

Men nu er det altså landsholdets frække fyre, der står for skud. Og her bliver det til samleje uden samtykke.

Burhan G rimer bare ikke på fodbold og fadøl i nakken. Det står lysende klart i den VM-sang, han og landsholdet smed på gaden onsdag morgen.

Den vil alt, men kan intet.

Introen lyder som en bastard mellem en julekalender-titelmelodi og et kønsløst The Voice-hit fra 2004 krydret med ligegyldige Eurovision-vibes.

Vi har ikke bedt om det! Det var ikke det her, vi ville! Giv os nu den landeplage!

En autotunet Kasper Schmeichel forsøger at blæse lidt liv i ørkenvandringen, men han må arbejde med så katastrofal en tekst, at ‘Big Boys in Red and White’-Anders Blichfeldt fremstår som en prime Leonard Cohen.

‘Det er bare sådan, det er, når du er fra Danmark’.

Okay. Var det simpelthen det bedste bidrag fra de mange fans, der har været med til at hækle det her makværk sammen?

Hvorfor er det ikke Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Niels Brandt eller bare en eller anden talentfuld kunstner med nogenlunde relevans, der her samler nationen?

Bag det katastrofale VM-track står kvartetten Burhan G, Ankerstjerne, Jarl Friis-Mikkelsen og Rasmus Seebachs bror, Nicolai Seebach.

Sidstnævnte kender vi fra tsunami-hittet ‘Hvor små vi er’ fra 2005, og på den måde er han en mand, der efterhånden har stor erfaring med at beskæftige sig med katastrofer.

‘Skulder ved Skulders’ store problem er, at den aldrig kommer i gang. De fire kokke har i fællesskab fordærvet retten, så den henstår som en kold risengrød uden kanel.

Altså har vi både et samleje uden samtykke og uden udløsning.

Den ultimative lakmusprøve for en succesfuld fodboldsang er, om den kan lålles. Om hele Parken og hele Danmark i fællesskab kan gjalde lungerne ud. Giv os et omkvæd!

Og det er her, tracket for alvor falder. Der mangler ganske enkelt noget, man ka’ synge mæ’ på!

Det overraskende kvindelige krydderi i VM-sangen er bandet The Supernature, og det eneste velfungerende element med bare nogenlunde hitpotentiale er deres alt for korte omkvæd, som løber ud i ingenting.

Flere andre ting i lande-PLAGEN giver ingen mening:

Det virker fuldstændig tonedøvt og lalleglad, at landsholdet brænder verdens mest oplagte chance og ikke tager et standpunkt mod Qatar i sangen. Kom nu ind i kampen.

Det giver heller ingen mening, at Flemming Tofts stemme skal hives frem fra gemmerne. Manden har ikke kommenteret en landskamp i ti år. Var det et krav fra TV 2 eller hvad?

Heldigvis er der ikke længere monopol på at blive lydtapetet til en fodboldslutrunde.

Vi kan være lettede over, at Christopher rammer bolden mere rent i sit bud på en VM-sang, og vi har heldigvis stadig det bedste til gode:

Gulddreng, nu er bolden spillet hen til dig!