Ronaldo har fået en skidt start på VM.

Altså den 'gamle' Ronaldo. Den tidligere brasilianske landsholdsspiller. Ikke det portugisiske fænomen Cristiano Ronaldo, der netop er blevet droppet i Manchester United.

For torsdag aften skulle brasilianeren nemlig have været på stadion for at overvære opgøret mellem hjemlandet og Serbien. Men der var bare ét problem.

Han dukkede aldrig op.

46-årige Ronaldo Nazário.
46-årige Ronaldo Nazário. Foto: Sebastiao Moreira
Vis mere

Det var der dog en helt særlig årsag til, for den tidligere VM-topscorer har delt en video på de sociale medier, hvor han kommer med en forklaring på sit fravær.

»Jeg har haft coronasymptomer siden onsdag aften, og smitten er bekræftet, så jeg skal være låst ind på mit hotelværelse de næste fem dage,« lyder det fra Ronaldo Nazário, der blev verdensmester i 1994 og 2002.

Dermed må den brasilianske fodboldlegende altså nøjes med at følge slutrunden i tv'et fra sit hotelværelse i Doha resten af ugen.

Men det er han dog klar på.

»Jeg har det godt, og jeg vil fortsætte med at støtte holdet herfra,« lyder det videre i videoen.

På grund af den positive coronaprøve missede Ronaldo Nazário Brasiliens 2-0-sejr over Serbien, hvor Richarlison blev noteret for stormagtens to scoringer.

Efterfølgende er der dog opstået nervøse rystelser i det sydamerikanske land, da holdets helt store stjerne Neymar blev ramt af en skade i kampen.