Så er det afgjort. Kroatien møder Frankrig i søndagens VM-finale

Men hvem brillerede, og hvem faldt igennem i onsdagens semifinalebrag?

Her er B.T.s dom efter dramaet, hvor Kroatien i den grad fik spillet sig ind i kampen efter en første halvleg med engelsk dominans:

KAMPENS BEDSTE

Ivan Perišić, Kroatien

Ivan Perišić scorede til 1-1.
Ivan Perišić scorede til 1-1. Foto: DARREN STAPLES
Vis mere

Dom: Ikke så synlig i første halvleg, men hold da op hvor han kompenserede for det i de sidste 45 minutter. Flere fine afslutninger, et flot mål og en afslutning, som han desværre måtte se tage stolpen. Englænderne er nok kede af, de fik lukket ham ind i kampen, for Perišić tog imod med kyshånd ved flere gange at være farlig. Var også involveret i Kroatiens andet mål.

Karakter: 10

Mario Mandzukic, Kroatien

Mario Mandzukic scorede målet til 2-1 for Kroatien.
Mario Mandzukic scorede målet til 2-1 for Kroatien. Foto: PETER POWELL
Vis mere

Dom: Var en smule anonym i første halvleg, men i de sidste 45 minutter - og ikke mindst i den forlængede spilletid - spillede han sig i den grad ind i kampen sammen med resten af det kroatiske mandskab. Kronede en fin indsats med sit matchvindermål i den forlængede spilletid, hvilket trækker op.

Karakter: 10

John Stones, England

John Stones (nr. 5) var en sikker sidste skanse i størstedelen af kampen.
John Stones (nr. 5) var en sikker sidste skanse i størstedelen af kampen. Foto: FELIPE TRUEBA
Vis mere

Dom: Forsvarsspilleren havde adskillige gode aktioner, og ligesom i flere af slutrundens kampe spillede han godt. Sikker i sine indgreb, stod solidt nede i bagkæden, og så forsøgte han sig endda med en afslutning på mål. Dog uden held, men point for også at deltage i det offensive spil. Svigtede dog ved Kroatiens andet mål, og det trækker ned.

Karakter: 7

 

KAMPENS NEDTUR

Ivan Strinić, Kroatien

Det var ikke ligefrem Ivan Strinics bedste kamp mod England.
Det var ikke ligefrem Ivan Strinics bedste kamp mod England. Foto: MLADEN ANTONOV
Vis mere

Dom: Det ville være synd at sige, det var en god dag på kontoret for venstrebacken. Strinić virkede i flere momenter usikker både på egen og Englands banehalvdel. En kæmpe fejl i første halvleg kunne nemt have kostet dyrt, og generelt havde han svært ved at styre den engelske offensiv.

Karakter: 02

 

KAMPENS KARAKTER

Kampen bar i høj grad præg af mange fysiske dueller.
Kampen bar i høj grad præg af mange fysiske dueller. Foto: FRANCK FIFE
Vis mere

Dom: Det startede lovende med Trippiers vilde frisparksdrøn, men siden blev det en mere uskøn affære med hårde tacklinger, fight og en masse spil på midten. Efter Kroatiens udligning kom der dog mere liv i spillet, og der opstod mange store chancer. Der kom dog drama til sidst med forlænget spilletid.

Karakter: 7

Du kan læse, hvordan kampen forløb i LIVE-bloggen her: