Bahija og Mokhtar Hakimi er ramt af en stor sorg

Forrige fredag blev deres 30-årige søn, Hisham, kørt ned og dræbt.

Bag rattet i bilen sad den marokkanske VM-spiller Amine Harit, der var tilbage i hjemlandet efter et tidligt VM-exit. Det skriver Bild, der har besøgt familien i den marokkanske by Tamallalt, der ligger 50 kilometer øst for Marakkech.

»Jeg har det, som om at der hver dag er nogen, der knuser mit hjerte på ny. Jeg er sur. Der findes ingen medicin for denne her smerte,« siger Bahija Hakimi til Bild.

De nærmere omstændigheder omkring dødsulykken er uklare. Man ved, at den fandt sted forrige fredag omkring kl. 23. Her blev Hisham Hakimi kørt ned på vej hjem fra arbejde, og ifølge vidner blev han slynget 30 meter gennem luften ved påkørslen. Og døde på stedet.

Amine Harit i aktion under VM. Vis mere

På tirsdag skal sagen for retten, hvor der skal falde en afgørelse. Hakimi-familien har ikke hørt noget fra Amine Harit, men har haft besøg af fodboldspillerens far - ifølge ægteparret  blev de dog ikke tilbudt en økonomisk kompensation, som er ellers er islamisk skik.

»Indil videre har jeg følelsen af, at alle retslige skridt bliver taget. Men jeg er bange for, at der gælder andre regler for Harit-familien, fordi de har penge,« siger Bahija Hakimi til Bild.

21-årige Amine Harit opholder sig stadig i hjemlandet, har hans tyske klub, Schalke 04, oplyst til tyske medier. Hans pas og kørekort er ligeledes blevet inddraget. Dømmes han skyldig kan han få alt mellem tre måneder til fem års fængselsstraf.

Marokko røg ud af gruppespillet ved VM. Det blev kun til et enkelt point i selskab med Spanien, Portugal og Iran i Gruppe B.

Efter to dage uden bold fortsætter VM fredag med de første kvartfinaler.