Et billede af 160 små julemænd har taget internettet med storm. For en af de mange små julemænd har gemt noget helt specielt i sækken.

Det er svært at spotte hvilken version af julemanden, der har vovet pelsen og fyldt sækken med andet end gaver. For alle 160 er stort set ens og bærer alle matchende huer og brune sække. De adskiller sig kun fra hinanden ved at have frakker i forskellige nuancer af rød.

Og så selvfølgelig ved at en af julemændene bærer på en sæk fyldt med grønne pengesedler i stedet for grønne pakker.

En af de 160 julemænd har gemt pengesedler i sækken i stedet for gave. Kan du spotte hvem?
En af de 160 julemænd har gemt pengesedler i sækken i stedet for gave. Kan du spotte hvem? Foto: Vouchercloud
Vis mere

Det ultra-trænede øje vil måske på ganske kort tid kunne afsløre, hvilken julemand, der ikke har samme indhold i sækken, som de andre.

Hvis du ikke allerede har fundet julemanden, der skiller sig ud fra mængden, og ikke vil have svaret serveret, skal du stoppe med at læse lige nu. For i linjen herunder får du svaret.

Tag et kig nede i højre hjørne af billedet. Helt præcist gemmer den pengeglade julemand sig i række tre fra bunden og nummer fire fra højre.

Hvis du ikke har fundet frem til den pengeglade julemand, er der hjælp af hente her.
Hvis du ikke har fundet frem til den pengeglade julemand, er der hjælp af hente her. Foto: Vouchercloud
Vis mere

Billedet, der er lavet af Vouchercloud, er langt fra det første billede, der har givet folk grå hår på internettet i jagten på at finde lige præcis den figur, der adskiller sig fra de andre.

Sidste år omkring juletid var det blandt andet et billede af en panda gemt blandt en masse snemænd, der indtog internettet.

For en måneds tid siden var det et par bare ben, der fik folk til at undre sig og komme med mere eller mindre kvalificerede bud på, hvorfor det så ud til, at en kvindes ben glinsede.

Og tilbage i februar 2015 var det en kjole, der gav anledning til en stor diskussion verden over. Skotske Caitlin McNeill delte nemlig et billede af kjolen med ordene »Gutter, hjælp mig. Er den her kjole hvid og guld eller sort og blå? Mine venner og jeg kan ikke blive enige, og det hyler os ud af den.«

Billedet af kjolen delte i den grad vandene. Nogle mente, den var hvid og guld, mens andre holdt fast i, at den var sort og blå. Ifølge bloggeren selv er kjolen sort og blå.

Det efterhånden legendariske billede af kjolen, som deler vandene. For er den blå og sort eller hvid og guld?
Det efterhånden legendariske billede af kjolen, som deler vandene. For er den blå og sort eller hvid og guld?
Vis mere