Ups.

Sådan kan det, der for nyligt skete for en spansk tv-vært, vist bedst beskrives.

Tv-værten ved navn Alfonso Merlos sendte tv direkte fra sit hjem, da en nøgen kvinde pludselige vadede gennem billedet i baggrunden.

Den episode er uheldig nok i sig selv, men dét, der gjorde den endnu mere uheldig, var, at kvinden ikke var hans kæreste, realitystjernen Marta López.

Det var i stedet en af hans kollegaer ved navn Alexia Rivas. Det skriver det spanske medie 20 Minutos ifølge News.com.au.

Alfonso Merlos opdagede ikke selv den halvnøgne kvinde - men det gjorde en hel del seere til gengæld, og så gik det altså stærkt med beskyldningerne.

Adskillige seere udskældte nemlig Alfonso Merlos for at være Marta López utro for åben skærm.

Alfonso Merlos har dog i kølvandet på det famøse optrin nægtet, at der var tale om utroskab.

Det gjorde han få dage efter, da han medvirkede i det spanske tv-show The Ana Rosa Show, hvor han fortalte, at han og Marta López er gået fra hinanden - et brud, der ifølge ham skete inden, den nøgne kvinde dukkede op på tv-skærmen.

På trods af dette har han alligevel undskyldt for episoden:

»Hvis I synes, at min attitude eller opførsel ikke har været i orden, har jeg ingen problemer i at bede om tilgivelse, selvom jeg ikke havde til hensigt at såre nogen.«

Alfonso Merlos' - tilsyneladende - ekskæreste Marta López har ikke udtalt sig om episoden, som kan ses i playeren øverst oppe.