'Danmark er et socialistisk mareridt, hvor folk hverken gider arbejde eller færdiggøre deres studier.'

Sådan lød dommen i store træk, da Fox-nyhedsværten Trisha Regan lavede et indslag, hvor Danmark blev sammenlignet med kriseramte Venezuela i en opfordring til amerikanske demokrater om at droppe alle tanker om øget socialisme i USA.

Reaktionerne har været skarpe hos politikere og ambassadører fra både ind- og udland, men det er vand i forhold til, hvad den 45-årige journalist nu skal lægge ryg til på sine private, sociale medier.

Rasende danskere overdænger hende med skældsord på bl.a. Instagram og Facebook, hvor de dominerer kommentarfelterne under hendes nyere opslag.

Her ses et udpluk af danskernes mishagsytringer mod Trish Regan. (Foto: Scanpix/Instagram - collage: Julie Gregersen)
Her ses et udpluk af danskernes mishagsytringer mod Trish Regan. (Foto: Scanpix/Instagram - collage: Julie Gregersen)
Vis mere

På et seks dage gammelt Instagram-opslag, hvor hun siger tillykkke med fødselsdagen til sin søster, er der indledningsvist en masse positive indspark fra hendes venner. Men de afløses hurtigt af eder og forbandelser fra danskere, som kalder hende hjernedød og mener, at hun skal holde sin kæft.

Endnu værre er det på Facebook, hvor hun kunne holde en moderator beskæftiget på fuld tid med at luge ud i de mange mishagsytringer fra danske patrioter.

Det er dog ikke kun provokationer og bandeord, der fylder kommentarerne. Mange danskere morer sig over de mange påstande om Danmark, mens andre har en mere seriøs tilgang til emnet og forsøger at komme igennem med sandheden om vores lille land.

Trish Regan er født Tricia Ann Regan i New Hampshire i 1972. I modsætning til, hvad mange danskere nok tror, er hun veluddannet og har en glorværdig journalistkarriere bag sig.

I 2000 færdiggjorde hun sin bachelor fra Columbia Univesity med udmærkelser og kastede sig over journalistik. Hun har vundet flere priser for sit arbejde og har to gange været nomineret til en Emmy for undersøgende journalistik, inden hun i 2015 blev ansat hos Fox News.

Hun er desuden tidligere skønhedsdronning og er operasanger med uddannelser fra konservatorier i både USA og Østrig.

Det sidste gav hun en meget patriotisk smagsprøve på, da hun 4. juli sang den amerikanske nationalsang med våde øjne. Se det herunder.