Hvis dagen ikke var særlig nok i forvejen, så fik et uanende brudepar sig noget af en overraskelse, da megastjernerne Dwayne Johnson, kendt som 'The Rock' og skuespillerkollega Danny Devito dukkede uanmeldt op til et bryllup.

De sneg sig ind midt i festen, og her tog de et valg, som det glade par sikkert sent vil glemme.

De to skuespillere, som var blevet færdig med at indspille deres film 'Jumanji: Into the jungle', valgte nemlig at synge en af de helt store klassikere, når det kommer til romantiske sange.

Det var Dwayne Johnson, som delte en video på instagram søndag, hvor han viste deres stunt frem for verdenen. I videoen kan man se de to skuespillere snakke om, at det nok er en bryllupsfest først i videoen.

Derefter sniger de sig ind på området og finder mikrofon og sangtekster frem.

Her synger de Nat King Coles 'Unforgettable,' og det er nok, hvad aftenen ender med at blive. Uforglemmelig. Især efter at de to Hollywood-stjerner valgte at bryde ind med deres optræden.

I videoen ser man dog også, hvordan bruden bliver helt overrasket og forvirret spørger en gæst, hvad der sker, men hun giver sig hurtigt hen til den sjove oplevelse.

Man kan se i videoen, at de to stjerner er meget stolte af sig selv efter deres overståede mission.

Danny Devito var med til at overrraske parret.
Danny Devito var med til at overrraske parret. Foto: Tytus Zmijewski
Vis mere

»Det var fantastisk, hvad synes du?« spørger Johnson Devito.

Hans kollega er helt enig i, at det var en stor succes. De to forlod dog ikke festen, før de havde givet nogle gode råd til gommen. Danny Devito råder ham til at få sig et stort hus, så han aldrig behøver at støde ind i konen.

Dwayne Johnson er dog lidt mindre skarp i sine udmeldinger, men siger det er vigtigt at kunne sætningen 'Ja, skat, du har ret.«

Johnson har dog ikke den største erfaring som ægtemand. Han blev nemlig først gift med sin kæreste igennem mange år denne sommer på Hawaii, hvor begge var klædt i hvidt tøj og store smil, som man kan se på den tidligere wrestlers Instagram-profil.