Foto: Lindsay Chapman-Carroll/Facebook

En fire-årige pige med navnet Leah har fået hjerter over hele verden til at smelte.

Hendes mor, Lindsay Champan-Carroll har delt en video på Facebook, hvor man kan se og høre Leah synge og mime til sangen 'Overcomer' af sangerinden Mandisa.

Videoen har hun delt på Mandisas Facebook-væg, og den er blevet set intet mindre end 29 millioner gange, siden den blev delt natten til mandag dansk tid.

sdgfdg

Lille Leah har ligget på hospitalet i knapt ét år, hvor hun har fået to knoglemarvstransplantationer. Det skyldes, ifølge mediet someecards.com, at hun lider af en sjælden blodsygdom.

Ifølge Lindsay Chapman Carroll elsker hendes datter at synge, og 'Overcomer' er en af favoritterne. Titlen må også siges at være ganske passende for pigens kamp for at komme væk fra hospitalet.

Freya

'Hun er sådan et lys over for alle, hun møder. Jeg håber, hun bringer smilet frem hos dig også,' skriver moderen til den amerikanske sangerinde.

Og at dømme ud fra kommentarfeltet til videoen, så er smilet blevet bragt frem rigtig mange stedet. Og mon ikke os en eller to af BTs læsere må trække på smilebåndet, når de ser videoen. Den er lige herunder:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.