Du er meget sur på en ansat i en restaurant, fordi du ikke får din vilje. Hvad gør du så? Nok næppe det, som en kvinde fra Canada gjorde i mandags. Her endte den rasende kvinde simpelthen at kaste sin egen afføring efter en ansat på en fastfood-restaurant.

Hele optrinnet blev fanget på videoovervågning, som du kan se herover.

Den canadiske kvinde blev af uvisse årsager nægtet adgang til fastfood-kæden Tim Hortons’ toilet, selvom hun tydeligvis var trængende.

Efter en lang og voldsom diskussion med en af de ansatte på restauranten, tog kvinden pludselig en serviet og lod som om, hun ville trække bukserne ned og forrette sin nødtørft på gulvet.

Da det ikke fik den ansatte til at give efter, gjorde hun alvor af truslen.

Men dermed stoppede hun ikke. Efter at have ladet sin afføring falde ned på gulvet tog hun den op og kastede den direkte mod den ansatte - foran alle restaurantens gæster.

Herefter tørrede kvinden sig bagi med servietten og kastede også den efter manden bag kasseapparatet.

Episoden blev anmeldt til politiet, som konfronterede kvinden på parkeringspladen kort tid efter.

»Hun blev tilbageholdt i kort tid og bedt om at oplyse, hvem hun var, så hun på et senere tidspunkt kan komme i retten,« sagde Holly Largy fra politiet ifølge New York Post.

En talsmand fra Tim Hortons fortæller, at nogle af deres restauranter har begrænset adgang til toiletterne af hensyn til gæsterne