Rasmus Jermer skulle hente sin 20 årige søster Rikke Jermer en tidlig morgen efter en festlig aften i Sønderborg i 2014. Men i stedet for at genfortælle vennerne søsterens røverhistorier efter byturen, så satte han et videokamera i bilen. Og det blev både til sæbebobler, grineflip og en god mængde fuldemandssnak.

Du kan se videoen herover.

Nu er videoen set af millioner af mennesker.

I videoen ser du Rasmus hente sin lillesøster tidlig morgen efter en god tur i byen. Videoen er lagt op på Rasmus Jermers YouTube kanal tilbage i 2014, men det var først et par år efter, at den begyndte at sprede sig på internettet. Og nu har den har igen fået nyt liv, da den blev delt den 11. januar 2018 på Facebook-siden ViralTRND. 12 millioner gange er den blevet set siden på Facebook.

Rikke Jermer, der i dag er 24 år, fortæller, at hun har det mærkeligt med, at så mange mennesker har set videoen.

»Jeg synes, at det er totalt skørt den er set af så mange, den er jo fire år gammel. Men altså, jeg havde jo den sjoveste bytur,« siger Rikke Jermer.

Rasmus Jermer har også svært ved at forstå, at så mange mennesker har set videoen af de to, som egentlig bare var ment som noget, vennerne skulle grine lidt af dagen efter.

»Jeg havde slet ikke tænkt på det som noget, der skulle gå viralt. Jeg ved bare, at hun plejer at have en masse gode røverhistorier, og så ville jeg vise mine venner det,« siger 27-årige Rasmus Jermer.

Og med de mange internationale videovisninger, er der også kommet mange henvendelser. Rasmus Jermer fortæller, at folk fra hele verden skriver, blandt andet om de to søskende ikke vil komme og feste. Rikke Jermer har også oplevet, at folk hun ikke kender, skriver til hende på Instagram fra hele verden.