YouTube-kanalen Geography Now er dedikeret til at lave en profil på alle lande i hele verden - og nu er turen kommet til Danmark.

I videoen, som i skrivende stund har over en halv million visninger, bliver landet Danmark forklaret for udefrakommende.

Værten Paul Barbato, som har godt 300.000 følgere på sin YouTube-profil, har selv besøgt Danmark, og gør i videoen en dyd ud af at udtale 'Sjælland', 'Jylland', og 'Fyn' på korrekt dansk.

Udover den danske geografi laver han også en lyngennemgang af det danske sprog, den danske kultur og Danmarks placering i det internationale samfund og forhold til andre nationer.

Derudover indeholder videoen også en forklaring af Danmarks forhold til Grønland og Færøerne - og videoen er generelt spækket med fakta, som også som dansker er sjove at høre.

Paul Barbato prøver blandt andet at forklare begreber som jantelov og hygge, som ikke umiddelbart kan oversættes direkte til engelsk.

Han kommer også ind på, hvordan han engang betalte 21 dollar - eller 140 kroner - for en sandwich, men synes, det var det hele værd.

Derudover beskriver han danskerne som velklædte, vellidte og et generelt cool folkefærd, som i øvrigt er så gode til engelsk, at vi ikke engang behøver undertekster, når vi ser amerkanske tv-serier.

Vikingerne går heller ikke ubemærket hen, ligesom det danske sprog også bliver beskrevet som 'lyden, når nogen taler med en kartoffel i munden' - men den har vi jo også hørt før.

'Rød grød med fløde' bliver naturligvis heller ikke glemt.

Videoen tager lige under 10 minutter, og du kan se den herunder: