Den amerikanske personlige træner Adonis Hill tog en meget alternativ løsning i brug, da han skulle motivere sin kunde Alissa Kane. Han spiste som et svin og tog 30 kg på.

Alissa Kane vejede omkring 140 kg, da den personlige træner Adonis Hill skulle hjælpe hende med at smide det farlige fedt. Men han tog en meget alternativ og usund løsning i brug. Den 35-årige træner valgte at leve ganske usundt i tre måneder. Her indtog han omkring 8.000 kalorier hver eneste dag. Kosten bestod af donuts, hot dogs, pizza, oreos, McDonald's og rigeligt med sodavand. Det skriver blandt andet Metro.

Det førte til dette resultat.

Og Alissa fik sig noget af en overraskelse, da hun mødte sin personlige træner. Som det ses på billedet blev hun meget overvældet af synet. Lægerne havde dog også advaret Adonis Hill om at fortsætte den usunde livsstil, selvom det var en del af programmet 'Fit to fat to fit'. En livsstil som tidligere har været hans egen, da han har lidt af en depression og overvægt. Hun fik helt våde øjne, da hun så sin personlige træners vilde vægtforøgelse.

De to træningsmakkere havde begge sat sig et mål om at tabe omkring 26 kg hver på fire måneder, og det lykkedes for dem. Men det var hårdt. En omlægning af begges kostvaner samt kardio-træning 5-6 dage om ugen førte til resultatet, som du kan se forneden. Sådan ser Adonis Hill og Alissa Kane ud i dag, hvor de stadig giver den gas i fitnesscentret.