Nike har skabt en ny sandal, der er perfekt til dig, der ofte går i tøj uden lommer og ikke længere gider bære din nøgle i hånden, når du skal ned og købe en liter mælk i kiosken.

Den nye sandal er nemlig en hybrid mellem den kendte Nike-badesandal og en lille bæltetaske, der er placeret på sandalens forstykke. På den måde kan du bære småting som eksempelvis nøgler med dig rundt - helt uden at bruge dine hænder eller en taske.

Billeder af sandalen har floreret på nettet, og flere internationale medier har beskrevet sandalen som sommerens helt store dille.

Foto: Twitter
Vis mere

Amerikanske Time kalder sandalen 'sommerens sko', og magasinet GQ Magazine kalder skoen for 'hybriden, du ikke vidste, du manglede'.

Det vides endnu ikke, hvornår det bliver muligt at købe den nye sandal, men en talsperson fra Nike bekræfter til Yahoo Lifestyle, at hybrid-sandalen rent faktisk kommer på markedet.

På sociale medier bliver den nye sko allerede debatteret heftigt, og flere glæder sig til at få fingrene i den nye model.

'Hvordan missede jeg det her? Nike har bæltetaske-sandaler? Jeg må have dem,' skriver Jordan Strack blandt andet på Twitter.

'Nike får mig til at hive nogle kontanter frem fra min bæltetaske', skriver Joel Kennedy på Twitter.

'Nike laver bæltetaske-sandaler. Lortet er vanvittigt som ind i helvede og genialt på samme tid,' skriver en anden Twitter-bruger.

Andre er dog ikke helt lige så begejstret og mener, at Nike måske er noget til bunden af idékassen.

'Når du ved, Nike er løbet tør for ideer,' skriver The Naptive Collective.

'Nike laver sandaler... der har en del af en bæltetaske ovenpå.. det er bare for kreativt', skriver en anden Twitter-bruger.