Der er godt nyt til alle fans af 'Monopoly' og 'Fortnite', for begge parter bekræfter, at de sammen har lavet et brætspil.

Monopoly er herhjemme kendt som Matador, hvor det gælder om at købe grunde, huse, hoteller og virksomheder og ruinere sine modspillere, når de lander på ens felter og skal betale leje.

Det ligger ikke forfærdeligt langt fra konceptet i computerspillet 'Fortnit'e, hvor 100 spillere skal tage livet af hinanden i bedste 'Battle Royale'-stil, indtil der kun står en enkelt overlevende tilbage.

Hos firmaet Epic Games, der står bag 'Fortnite', bekræfter den kreative direktør' Donald Mustard' nyheden på Twitter.

'Begejstret over at vise jer den endelige udgave af 'Fortnite Monopoly'. Det er så sjovt og sådan et unikt tvist af det klassiske spil blandet med sidste overlevende 'Fortnite',' skriver han.

'Fortnite's Battle Royale-version er tidens hotteste computerspil og har omkring 125 millioner aktive spillere. Epic Games har for nylig annonceret en turnering, hvor der vil være hele 100 millioner dollar i præmiepenge, skriver NBC.

'Monopoly' har eksisteret i over 80 år og blev oprindeligt skabt for at lære amerikanerne, at kapitalisme medfører mere ondt end godt.

Ironisk nok har Hasbro tjent en formue på det og har flere gange tidligere lavet særudgaver, blandt andet over tv-serien 'Friends'.

Ifølge B.T.'s oplysninger arbejder danske importører på at gøre spillet tilgængeligt i butikker herhjemme, men der er endnu ingen dato på, hvornår det kan købes.