Et par sportstights har vakt stor opmærksomhed på internettet. Og det skyldes, at dele af mønsteret er placeret et lidt uheldigt sted.

De fleste - særligt kvinder - kender nok til ordet 'camel toe,' som er noget, man gerne vil undgå.

'Camel toe' henviser til den form, der kommer, når en kvinde har så stramme bukser på, at de kravler helt op i skridtet. Og nu skriver flere brugere på det sociale medie 'Reddit', at Camel Toe er yt, og flamingo-hals er det nye.

Og det skyldes billedet af de farverige tights, der ved første øjekast ligner, at de blot er udstyret med et dyre-mønster med både flamingoer og zebraer. Dog er der en uheldig detalje foran, og det er den, der har fået billedet til at gå viralt.

Mellem benene er der to halse fra flamingoer, der er formet noget uheldigt.

Om mønsteret er lavet sådan med vilje, vides ikke. Billedet af bukserne er dog blevet delt flittigt på de sociale medier.
Om mønsteret er lavet sådan med vilje, vides ikke. Billedet af bukserne er dog blevet delt flittigt på de sociale medier. Foto: Reddit
Vis mere

'Flamingo-hals er det nye kameltå,' skriver en bruger, mens en anden humoristisk konstaterer 'Nå, så det er dér, den sidder.'

Mange synes dog, at designet er både sjovt og flot.

'Jeg har brug for disse. Fortæl hvor jeg kan købe dem,' skriver brugeren TheC2N14.

Flere er enige i, at bukserne på sin vis er fede, men at de ville synes, det var flovt at have dem på offentligt.

En bruger har sågar sendt en lille reference til USA's nye præsident med ordene 'Grab them by the flamingos,' oversat til dansk: 'Tag dem i flamingoerne,' som en hentydning til Donald Trumps noget uheldige udtalelse 'Grab them by the pussy', der på dansk betyder 'tag dem (kvinderne, red.) i fissen'.

De farverige tights er fra den newzealandske webshop Kova Bey. Hvorvidt de er syet 'uheldigt' med vilje eller ej vides ikke, men flere på Reddit påpeger, at siden billedet af det uheldige print blev delt, er fejlen blevet rettet. På webshoppen er der lige nu et billede af et par tights, hvor det er to zebra-hoveder, der 'mødes' i syningen foran.

En bruger skriver, at det er forskelligt, hvordan bukserne er syet sammen.

'Hvor flamingoerne rammer hinanden varierer. Jeg foreslår at man tjekker foran og bagved på det, du modtager (ved køb, red.) for at bekræfte, du kan lide dit par.'