Husker du dengang, du uden bekymringer rendte rundt på legepladsen, rutsjede og klatrede i træer? Så husker du måske også, hvordan idyllen på et splitsekund kunne ændres til skrig og tårer, når du pludselig fik en lang træsplint dybt ind i fingeren. Nu har en mor fundet en genial måde at få splinten ud, uden du behøver at ty til amputation.

Det fører til skræmmescenarier, når dit barn får en splint. Barnet er i smerte, og dine gamle skrøner om, at splinter kan vandre i kroppen, hjælper absolut ikke. Hvad gør man? Det har The Sun svaret på.

Du behøver nemlig hverken grave rundt i kødet med en pincet, eller finde køkkenkniven frem og gradvist hakke huden af til splinten blotlægges. Du behøver simpelthen bare en sprøjte, der koster under fem kroner på apoteket.

Det trick har Claire fra Wigan i England opdaget sammen med sin mand, og nu deler hun det med resten af verdens forældre i et opslag, der er blevet delt over 80.000 gange og har fået over 25.000 likes.

Alt, du skal gøre, er, at putte sprøjtens hul over det sted, hvor splinten sidder, og hurtigt trække i enden af sprøjten. Ingen metalgenstande, intet blod, og ingen gråd. Undertrykket vil hive splinten ud - smertefrit.