Christin Johnson fra den amerikanske stat Ohio lod sin datter Kelsey få lyse striber i håret til sin fødselsdag. Men da Kelsey kom tilbage efter et besøg hos sin far, fik moren et chok.

Det viste sig nemlig, at faren Schaffen Frederick og Kelseys stedmor Sarah Murray var alt andet end begejstrede for hendes nye look. Ifølge Christin Johnson tvang de således Kelsey til at få klippet sit lange hår af som straf for, at hun havde fået de lyse striber i. Det skriver Metro.

'Sådan så min datter ud i søndags, da hun kom hjem, og de to andre billeder viser, hvad der skete i dag, før hun blev afleveret til mig. Alt sammen fordi jeg lod hende få lyse striber i håret til sin fødselsdag,' skriver Christin Johnson på Facebook.

Her deler hun tre billeder af Kelsey. På det første ses den smilende pige med sine lyse striber. På de to andre er hun klippet korthåret, så kun den naturlige, mørkeblonde farve er tilbage.

Opdateringen er gået viralt på det sociale medie med næsten 25.000 delinger og 35.000 interaktioner - hvoraf 'ked' og 'vred' er i klart overtal.

Overfor Fox8 bekræfter den lokale politiinspektør Colby Carroll, at moren har anmeldt farens afstraffelse til politiet. Både ordensmagten og børnemyndighederne undersøger nu sagen som et muligt tilfælde af børnemishandling. Både Schaffen Frederick og Sarah Murray er hjemsendt fra deres arbejde, mens efterforskningen står på.

Og Kelsey? Ja, hun har fået en paryk af sin mor, indtil hendes lange lokker igen er vokset ud, forlyder det.

Du kan se Christin Johnsons Facebook-opslag her: