Mogens Daniel Bruun fik sig noget af en overraskelse, da lokoføreren, der havde kørt ham hjem natten før, bankede på døren. Nu vil han gerne takke ham.

Mogens Daniel Bruun var ude og have en festlig aften til årets første julefrokost. Da han omkring klokken halv fire om morgen besluttede sig for at tage hjemad med S-toget, var det langt over hans sengetid.

Han faldt i søvn i togkupéen og kom til at køre til endestationen i stedet for at stå af ved sin station.

»Vi havde den bedste aften i København, men alting har en ende. Så jeg var meget træt på vej hjem i toget, men jeg var ikke beruset,« siger Mogens Daniel Bruun.

Da han nåede endestationen, talte Mogens med S-togføreren, og forklarede ham, at han var kommet til at køre for langt. Lokoføreren fortalte ham, at han nok skulle sørge for, at han kom af på den rigtige station. Og da de nåede Værløse, blev der tjekket, om Mogens var vågen, og der blev sørget for, han kom af.

»Da tænkte jeg, hold da op sikke en venlighed. Jeg var lysvågen, fordi jeg vågnede op sådan lidt forskrækket på den forkerte station, men det var virkelig god service at blive holdt øje med,« siger Mogens Daniel Bruun.

Selvom han kom af toget på den rigtige station, havde han ikke fået alle sine ting med sig. Da han kom hjem, opdagede han, at hans rejsekort var forsvundet. Mogens Daniel Brunn finder næste morgen sin computer frem, for at spærre sit rejsekort, så der ikke er andre, der bruger det. Men lige som han skal til at trykke 'Godkend', på computeren, ringer det på døren.

Det var den selv samme lokofører, der stod på Mogens Daniel Bruuns adresse med rejsekortet i hånden. Efter sin morgenvagt var han kørt hjem til Mogens for at aflevere rejsekortet personligt til Mogens.

»Jeg bliver målløs, og siger 'hold da op' og 'tusind tak'. Det gik så hurtigt, og jeg stadig stod i min morgenkåbe. Og så smuttede han, men jeg ville så gerne have grebet en flaske rødvin og givet til ham,« siger Mogens Daniel Bruun.

Derfor søger Mogens Daniel Brunn nu den togfører, der kom med rejsekortet til ham. Det var 2. december, at manden var forbi, og han kørte på S-togs strækningen mellem København og Farum.

»Den måde, jeg kan takke ham ordentligt på, er ved at finde ham, og det prøver jeg nu på Facebook. Det er bare så dejligt, når der sker sådan noget uventet. Og så her i juletiden,« siger Mogens Daniel Bruun.