Den svenske fotomodel og instagrammer, Arvida Byström, postede et billede, hvor hun poserer med behårede ben. Nu får hun trusler om voldtægt i indbakken. Det skriver hun på Instagram.

Den 26-årige model er kendt for at vise både kropsbehåring og strækmærker frem på det sociale medie Instagram. Hun bliver kaldt en decideret cyber-sensation, der udfordrer kønsstereotyper og hvad der er feminint.

Men det er ikke alle, der er lige begejstrede for hendes statements. Det fandt hun ud af, da hun postede et modelbillede for sneakerproducenten Adidas.

Her poserer hun med bare ben, der ikke har set en skraber i et stykke tid. Det burde der ikke være noget galt med. Men det er åbenbart ikke alle, der mener sådan.

'Jeg får bogstaveligt talt trusler om voldtægt i min Direct Message-indbakke', skriver hun blandt andet i billedteksten, hvor hun også udtrykker en stor portion forundring over, at folk kan finde på at sende sådanne trusler.

Arvida Byströms billede har fået en blandet modtagelse, men hun hæfter sig især ved de positive tilbagemeldinger, hvor en af følgerne skriver:

'Det er noget absurd noget at sige i 2017, men hun er så modig, at hun tør vise naturlige ben'.