Hendes store drøm var at se sin mor blive gift med kæresten Diogo. Men seksårige Isadora havde ikke forestillet sig, at han pludselig ville gå ned på knæ for hende også i en rørende gestus.

Da brasilianske Diogo Bolant forleden skulle sige 'ja' til sin kæreste - Nicole de Souza - valgte han pludselig at sætte brylluppet på pause. Han satte sig ned på et knæ foran Nicoles seksårige datter Isadora og fandt en lille ring frem.

»Der er noget, jeg gerne vil spørge dig om,« sagde han til pigen, mens bruden, gæsterne og præsten alle kiggede på i kirken i Sao Bernardo do Campo.

»Vil du være min datter for evigt?«

Svaret kom hurtigt fra den lille pige, der længe har drømt om at se sin mor blive gift med Diogo.

»Ja,« svarede hun og gav tårerne fri løb ned over hendes kinder, mens Diogo tog en speciallavet ring frem fra en æske og satte den på hendes finger.

Det rørende øjeblik blev foreviget af bryllupsfirmaet Blessed Space Company, der stod for brylluppet. Ifølge Edilaine Gaeta, der arbejder hos firmaet, var det hele nøje planlagt.

Se også: Videoen, der går lige i hjertet: Gommen havde ventet et klassisk kirkebryllup, men så overraskede bruden

»Til et af møderne før brylluppet sagde Diogo, at han ønskede at overraske Isadora, der er som hans datter,« siger hun og fortsætter:

»Den lille pige vidste ikke, at det ville ske. Alle de andre gæster og vores hold vidste det og var tæt på tårer, selvom vi kendte til det på forhold.«

Videoen er efterfølgende blevet delt på Facebook, hvor det er blevet set mere end en million gange i løbet af ugen siden brylluppet.

At den er blevet delt og set så mange gange, kommer bag på det nygifte par, der lige nu er på bryllupsrejse i den mexicanske by Cancun. Det fortæller 27-årige Nicole til den brasilianske avis Extra.

»Vi ønskede at Isa skulle deltage i bryllupsceremonien, fordi hun lige nu er i den fase, hvor hun elsker alt, der har med prinsesser at gøre, og hun er vild med tanken om at være en brud,« siger hun.

Nicole og Diogo har dannet par i tre år, og selvom Isadora har et godt forhold til sin biologiske far, har hun et særligt bånd til Diogo.

»Diogo har den her kærlighed, en ægte kærlighed og hengivenhed til Isadora, som er større end livet,« siger hun.

Selv forklarer Diogo, at Isadora altid har drømt om, at han skulle gifte sig med hendes mor.

»Jeg ønskede at give hende en særlig gestus, så hun følte sig som en del af det særlige øjeblik foran vores gæster. Så Isa kan føle sig som en del af den nye familie,« siger han.

Isadora elsker ifølge Diogo sin ring så meget, at hun har sagt, hun aldrig vil tage den af.