Lizzie Velasquez har skrevet en indtrængende bøn på Facebook, efter hun for nylig så et billede af sig selv i et ondsindet såkaldt meme.

Den amerikanske kvinde fandt sig selv på et meme-billede, hvor der står:

'Michael sagde, han ville møde mig bag træet for at hygge. Han er forsinket, men vil nogen venligst tagge ham og fortælle ham, at jeg stadig venter?'

27-årige Lizzie Velasquez lider af en sjælden sygdom, der betyder, at hun ikke kan tage på i vægt. Derfor er hun meget tynd, og hendes udseende har tidligere fået folk til at kalde hende for verdens grimmeste kvinde. Hun er også blind på det ene øje, skriver Huffington Post.

Hun er ifølge Metro desuden blevet diagnosticeret med Marfan-syndrom, som er en sjælden sygdom, der blandt andet kan påvirke synet og kropsbygningen.

Hun er blevet hånet og latterliggjort, siden hun var 17 år gammel. Det var her, hun blev opmærksom på YouTube-videoen, hvor hun blev kaldt den grimmeste kvinde i verden. Siden har den nu 27-årige kvinde blandt andet holdt foredrag om sine erfaringer med mobning.

Efter at have set et af de nyeste påfund i en række af ondsindet mobning rettet mod hende, skred hun søndag til tasterne på de sociale medier. På sin Facebook-profil delte hun det omtalte meme - og skrev en rørende bøn.

'Jeg har set et væld af memes som dette på Facebook den seneste tid. Jeg deler ikke det her opslag som offer, men som en, der bruger sin stemme for at minde om, at der er uskyldige mennesker, der bliver udsat for disse memes på Facebook og føler noget, som jeg ikke ville ønske for min værste fjende.'

'Uanset hvordan vi ser ud, eller hvor store vi er, er vi i sidste ende allesammen mennesker. Jeg beder jer om at huske det næste gang, I ser et viralt meme af en tilfældig fremmed. I starten vil I sikkert synes, at det er hylende morsomt, men mennesket på billedet føler formentlig det stik modsatte.'

27-årige Velasquez har viet sit liv til at bekæmpe mobning ved at fortælle åbent om sine egne erfaringer. Rejsen fra mobbeoffer til forbillede er blevet fortalt i dokumentarfilmen 'A Brave Heart: The Lizzie Velasquez Story'.

Den amerikanske kvinde fra Texas har desuden sin egen YouTube-kanal, hvor mere end 700.000 personer abonnerer på hendes videoer. Fra sit hjem fortæller hun om livets almindeligheder og svarer på spørgsmål fra sine fans, ligesom hun danser, synger og har det sjovt. Nøjagtigt ligesom alle andre unge kvinder.

Hun afslutter sit Facebook-opslag med dette klokkeklare budskab:

'Spred kærlighed og ikke sårende ord via en skærm.'

Opslaget er efterfølgende gået viralt og har fået over 100.000 delinger.