Der er mange ting at bekymre sig om, når der er et bryllup i sigte. Den perfekte kjole skal findes, lokalet skal bookes, vinen og kagen skal smages – og måske skal de sidste kilo også tabes.

Men der er endnu en bekymring.

Et overset, men intet mindre reelt problem er, hvordan i alverden man skal kunne gå på toilettet i sin prinsessedrøm af en kjole, med hvad dertil hører af sexet blondelingeri, hofteholdere og strømpebånd, uden at dyppe de mange meter tyl i kummen.

Det satte Buzzfeeds Kristin Chirico sig for at finde ud af.

Iført tre forskellige brudekjoler – en i havfruesnit, stram for oven med vidde fra knæene og ned, et klassisk voluminøst skørt i A-form samt en ordentlig prinsessedrøm af typen, man ville kalde ’marengs’ – tester hun fire forskellige fremgangsmåder: en såkaldt ’Bridal Buddy’, en skraldesæk, en omvendt siddestilling og en hjælpende hånd.

Og det viser sig overraskende nok, at hver kjole kræver hver sin metode.

Første metode: The Bridal Buddy

’Brudens bedste ven’, kan aggregatet løst oversættes til, og det viser sig at holde stik. I hvert fald på to af kjolerne.

Buddy’en er en form for ekstra nederdel, som bruden ifører sig under sin brudekjole. Når det krævende toiletprojektet skal igangsættes, tager hun fat i kanten på buddy’en, hiver den op og krænger den udover sit skørt og op til overkroppen, hvor to ærmegab sikrer, at den kan sidde fast som en gigantisk tylballon af en top. Nu er der fri adgang til underkroppen, og trusserne kan med lethed hives ned.

1 minut og 15 sekunder tog det at krænge The Bridal Buddy ud over kjolen i havfruesnit – vel at mærke med hjælp fra en brudepige. Iført A-formen gik der et minut, før Kristin Chirico kunne komme på toilettet (men med en kontant fornemmelse af, at kjolen tittede ud et sted). Til gengæld var det praktisk talt umuligt at stoppe det store tylskrud ned i buddyen.

Anden metode: En skraldesæk

Skraldesækmetoden er nærmest magen til ovennævnte, den har bare ikke huller til armene. Til gengæld er den fastere i materialer og virker sikrere, fortæller Kristin Chirico.

»Jeg kunne seriøst være taget ud på dansegulvet, og sækken var blevet siddende,« siger hun til Buzzfeed.

2 minutter tog det at få havfruekjolen derned. Den næste kjole tog blot 1 minut og 40 sekunder, mens den sidste kjole igen måtte give fortabt.

I modsætning til The Bridal Buddy skal du dog være ret modig og selvsikker i din sans for mode, hvis du vil bruge skraldesækken som underkjole på hele aftenen. Alternativt kan du have en rulle liggende derude og sværge til samme bås hver gang.

Tredje metode: Omvendt siddestilling

Det er ikke særlig sexet at sidde og glo ind i væggen, mens man klamrer sig til toilettet. Men hey, toiletbesøg skal også blot være effektive, og det er denne metode. I modsætning til de to andre er det nemlig både gratis og hurtigt at have det meste af sin kjole i favnen, mens en hjælper holder den bagerste del.

Men…

»30 sekunder (så lang tid tog det, red.), men så har jeg ikke medregnet den tid, man bruger på ikke at komme til at tørre sig selv med sin egen kjole,« siger Kristin Chirico om de to første kjoler.

Til gengæld er denne metode absolut den eneste, der virker for den store tylkjole. Skriv dig det bag øret, selvom det kræver en numse, der ikke er så nervøs for at blive set af andre. For hjælp skal der virkelig til.

Tredje metode: Normal siddestilling

Her skal du bruge så meget hjælp, at du virkelig skal være sikker på at vælge en brudepige, du stoler mere på, end den mand du skal til at gifte dig med, advarer Kristin Chirico.

For at kunne sidde normalt, skal du nemlig tage den bagerste af kjolen over hovedet som en kappe, mens en hjælper holder den forreste del, så du har armene fri til at gøre dét, der nu skal gøres, når toiletbesøget er ved at nå sin ende.

Og det betyder altså øjenkontakt. Intens akavet øjenkontakt.

Men hvad virkede så bedst?

For at opsummere foretrak Kristin Chirico skraldesækken. Den var billig og god til at holde de mange meter stof på plads. Er der ikke så mange lag i kjolen, vil hun dog anbefale The Bridal Buddy, da den har praktiske ærmegab.

Er din kjole kæmpestor eller forfalden til at krølle, foretrækker hun den omvendte siddestilling.

»Men sæt dig ikke normalt på toilettet, men mindre din bryllupsfest har ’Intens Øjenkontakt’-tema eller noget lignende,« advarer hun.