Britiske Alhanna Butler er ganske glad for sin hund Keola.

Og det kan man sådan set godt forstå. Keola har nemlig af to omgange hjulpet den 21-årige Alhanna Butler og hendes ægtemand, Ricky Burdis. Første gang med en lykkelig nyhed og anden gang var hunden med til at redde Alhanna Butlers liv og kvindens ufødte barn.

Det skriver britiske Daily Mirror.

Ægteparret havde smidt en graviditetsprøve ud, som de troede var negativ. Men den Keola samlede den op fra skraldespanden og viste den til parret igen. Her gik det op for dem, at de skulle have et barn alligevel.

Men graviditeten foregik ikke uden problemer. I den 18. uge af den 21-årige kommende mors graviditet tog hun på hospitalet, fordi hun havde rygsmerter. Smerterne var så voldsomme, at hun knap kunne gå, men folk omkring hende troede bare, at hun var pjevset.

Alhanna Butler fik i første omgang at vide, at smerterne skyldtes hendes lille krop. Men den lægefaglige vurdering var hunden Keola åbenbart ikke enig i.

Efter de kom hjem på hospitalet stirrede hunden på Alhanna Butler i en times tid. Hun lagde et billede op af den spøjse situation på sin Facebook-profil og forklarede, at hunden opførte sig unormalt. Det billede så Alhanna Butlers moder. Hun ringede straks til datteren og sagde, at hun skulle tage på hospitalet. Alhanna Butlers moder var sikker på, at hunden havde opdaget noget.

Og rigtig nok. Da den kommende mor nåede frem til hospitalet, kollapsede hun og var døden nær. Det viste sig, at hun var blevet ramt af en antibiotika-resistent bakterie, som havde ramt hendes nyrer. Lægen på hospitalet forklarede, at det kunne have været en fatal infektion, hvis hun ikke var taget på hospitalet igen.

Lægerne behandlede Alhanna Butler i en måned, før hun blev udskrevet.

Barnet Lincoln blev født, og som du selv kan se på de to billeder forneden, så er Keola ganske glad for sin nye 'lillebror'. Hunden lader ham sjældent ud af syne.

»Det var utroligt. Det er som om, hun vidste, at jeg var alvorligt syg, da ingen andre gjorde det, og hun gjorde sit for at fortælle mig det. Hver gang jeg forlod huset, siger Rick (Alhanna Butlers ægtemand Ricky Burdis, red.), at hun larmede og gik rastløst rundt i huset, hvilket hun aldrig havde gjort før,« siger Alhanna Butler og lægger vægt på, at hun er overbevist om, at hverken hun eller barnet ville være her i dag uden Keolas hjælp.

Keola er en japansk Akita, og racen er ifølge Alhanna Butler kendt for at være en hund, som knytter sig meget til børn, hvilket billederne foroven synes at bevise.