For Maria Karras fra Indiana, USA, er det måske ikke noget særligt, at hendes bror kan citere to minutter af animationsfilmen ’Shrek’ helt perfekt – og endda samtidig imitere karakterernes stemmer perfekt.

Men det er det for tusindvis af twitterbrugere, som på blot to dage nærmest er gået i koma over, hvor fantastsiske, de synes, Theo Karras, som broren hedder, er.

Du kan se den to minutter lange video, hvor Theo Karras imiterer trolden Shrek og det talende æsel, Æsel, fra filmen 'Shrek' fra 2001 til perfektion her:

Tilsyneladende var det kedsomhed, der fik Theo, også kaldet TJ, til at recitere en hel scene med Shrek og Æsel for sin familie, som var på en længere biltur.

»Vi har en gruppe på Snapchat med 11 af vores fætre og kusiner, og vi ville i første omgang sende videoen til dem, men den var for lang. Derfor lagde jeg den på Twitter, så de kunne se den, men den blev set af langt flere end vores fætre og kusiner!,« fortæller Maria Karras til Buzzfeed.

Reaktionerne på videoen er mange. Den har i skrivende stund 143.000 likes og næsten 1.000 kommentarer, og folk er vilde med TJ.

'Jeg har været meget ked af det på det sidste, men denne video fik mig faktisk til at grine og smile for første gang i et stykke tid,' skriver Twitterbrugeren 'Kerr'.

Brugeren 'Norton Security, the antivirus virus‏' er noget mere direkte i sin tilgang til, hvor godt han synes om TJ's optræden. Han skriver:

'Jeg stræber efter at blive denne mand.'

Ikke nok med, at folk hylder TJ, så vil de også lære ham at kende. Brugeren Nathan skriver:

'Sig til den fyr, at vi er bedste venner nu.

Brugeren Violet vil ligefrem gerne gifte sig med TJ:

'VIl nogen fortælle mig hans @ (twitterbrugernavn, red.) så jeg kan arrangere brylluppet.'