Jordan Buranskas og Jack Mackercher fra Chicago havde haft en hyggelig aften ude med spisning på restaurant og efterfølgende puttetid i sofaen derhjemme, mens de så et par afsnit af den populære tv-serie Mr. Robot.

Undervejs faldt parret dog i søvn foran tv’et, og da de vågnede, var Jordan Buranskas taske væk.

Jack Mackercher mente, at hun måtte have glemt den på restauranten. Jordan Buranskas var helt sikker på, at hun havde fået den med hjem.

De kom nok også lidt op at skændes over det, indrømmer de over for tv-stationen WLS.

Så for at bevise over for sin kæreste, at hun havde haft tasken over armen, da de trådte ind i lejligheden aftenen forinden, bad Jordan Buranskas ham gennemse båndet fra det overvågningskamera, de havde installeret i hjemmet for at holde øje med deres hunde.

Og det fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på dem.

For oppe i højre hjørne, for enden af trappen op til et repos på første sal, kom pludselig en mystisk hætteklædt skikkelse til syne.

»Hvorfor stod du på toppen af trappen i en hvid hættetrøje, lige inden vi gik i seng?«, spurgte Jack Mackercher sin kæreste, ifølge WLS.

Men det gjorde hun heller ikke, svarede hun.

Og dér gik det op for dem, at en mand havde sneget sig ind i deres lejlighed via en ulåst dør på første sal.

Parret var skræmt fra vid og sans. Ikke alene var det enormt ubehageligt at vide, at en nogen havde været i deres hjem, mens de sov.

Men da de kiggede båndet igennem, fandt de ud af, at han også havde stået og gloet på dem i flere minutter, mens de sov i lykkelig uvidenhed om den ubudne gæst, der vågede over dem.

»Han stod der i omkring fem minutter første gang, inden han gik igen. Senere kom han tilbage og stod over os i fem minutter igen,« fortæller Jordan Buranskas.

Parret forsøger dog at forsikre hinanden om, at han ikke stirrede på dem, mens de sov, men at han blot stod der for at se lidt tv. Manden gik nemlig kort efter, at afsnittet af Mr. Robot sluttede, og rulleteksterne begyndte at kravle over skærmen.

Andre i nabolaget har delt billeder af en mystisk mand, der cykler rundt i kvarteret og bryder ind i tilfældige huse. Parret mener, at der er tale om den samme mand, som nu bliver kaldt ’Creeper Ghost’.