Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Datingtrends er sjældent behagelige.

Du kender sikkert datingtrenden ghosting, hvor en person, du har skrevet med på en datingside eller datingapp, pludselig stopper med at svare dig – tilsyneladende fuldstændig uden grund.

Problemet med de forskellige datingtrends er, at de ofte kan få dem, der bliver udsat for ghosting, stashing eller zombieing til at føle sig  fravalgte og nogle gange blive kede af det.

Den nye online datingtrend hedder submarining og minder en smule om ghosting. Du har skrevet meget med en person og I har måske endda været på et par dates, men pludselig stopper personen med at kontakte dig og svarer ikke på dine beskeder, skriver Metro.

Men så, måneder senere, kan de finde på at skrive til dig. Det er altså som om de har været forsvundet under havets overflade i en ubåd, ude af stand til at kontakte dig, men nu er kommet op til overfladen igen.

Det lyder måske som trenden zombieing, der minder en del om ovenstående forklaring, men i virkeligheden er submarining meget værre.

Når folk zombier dig, så ved de i det mindste, at de har ladet dig hænge og at der er gået noget tid. De kommer med en eller anden mere eller mindre god forklaring eller undskyldning. Men det vil en submariner ikke gøre.

Efter at have været ude på havet (fået noget på den dumme andetsteds), vil de komme tilbage og lade som om, I sidst snakkede sammen for få timer siden.

Der er ingen skam, ingen undskyldning eller forklaring, bare en invitation til at ses, måske endda ’Netflix og chille’.

Det efterlader den submarinede i en ubehagelig situation, fordi du nok gerne vil have svar på, hvad der er sket de sidste tre måneder, men samtidig ikke vil virke sur eller nøjeregnende.