En mand fra Bolton i England var i juledagene i byen, hvor der blev taget et billede af ham og ekskæresten. Af frygt for at den nuværende kæreste skulle se det, skrev han en desperat besked til diskoteket.

Billedet af det tidligere par endte på de sociale medier. Det gjorde manden fra Bolton bange for, at den nuværende kæreste skulle opdage, hvad han havde lavet i byen i juledagene.

Så i desperation skrev manden en besked til Level Nightclub i Bolton, hvor han var blevet fanget af kameraet.

»Hej, for at være helt ærlig blev det lidt beskidt i nat, og I tog dette billede af mig med min ekskæreste. Hvis min nuværende kæreste ser det, vil hun fysisk sende mig på hospitalet. Please, please, please kan I slette det hurtigst muligt?« skrev manden til Level Nightclub.

Svaret fra diskoteket var i første omgang ikke specielt opmuntrende for den desperate mand.

De ville have, hvad der svarer til 100.000 kroner i kontanter plus en pose slik fra Haribo. Hvis manden ikke betalte, ville diskoteket gøre billedet til sit profilbillede på Facebook.

Det fik naturligvis ikke manden til at blive i bedre humør, men heldigvis for ham var det bare en joke, og han slap (måske) billigere fra sin gerning.

Level Nightclub fjernede nemlig billedet, men lagde i stedet samtalen ud på sin side på Facebook, hvor opslaget siden er blevet delt og kommenteret flittigt.

Flere end 10.000 personer har givet opslaget et like, mens det er blevet delt flere end 3.000 gange.

Hvad billedet viste, melder historien ikke noget om. Men det har tydeligvis været noget, som manden ikke havde lyst til at få frem.