Nogle dage vil hunden Noodle bare ikke stå op. Han vil blive liggende i sin lille hundeseng – og det har nu gjort ham til en af de sociale mediers største profeter.

Hvorvidt han vil stå op, er nemlig blevet en prognose for dagens stemning, som mange – særligt brugere på TikTok – har taget til sig.

13-årige Noodle og hans ejer, New York City-baserede Jonathan Graziano, laver næsten daglige videoer, hvor de viser, om Noodle har en dag, hvor han vil stå op.

De kalder det 'ingen knogler.'-spillet – har Noodle knogler, altså vil han stå op, så bliver det en god og energisk dag. Hvis han ikke har knogler, og altså ikke vil stå op, så bliver det en dag, hvor det er bedst at blive i sengen.

»Godmorgen alle, og velkommen tilbage til endnu en omgang 'ingen knogler',« siger Graziano i begyndelsen af ​​de fleste af deres videoer.

»Spillet, hvor vi finder ud af, om min 13-årige mops(en hunderace, red.) vågnede med knogler og, som et resultat finder vi ud af, hvilken slags dag vi skal have,« siger han videre.

I videoen øverst i artiklen kan du se nogle eksempler på videoerne af Noodle, der ofte får mellem 600.000 og syv millioner visninger.

Graziano adopterede Noodle for seks år siden, men de begyndte først at lave videoer sammen i september 2020.