Vi husker ham som den nørdede, tykke troldmand Neville Longbottom i Harry Potter-filmene. Men nu er skuespiller Matthew Lewis sprunget ud som vaskeægte undertøjsmodel.

I en billedserie lavet for Attitude Magazine viser Matthew Lewis tydeligt, at han har smidt hvalpefedtet og i stedet fået sig noget af et vaskebræt. Magasinet bruger skuespilleren på forsiden samt i en billedserie inde i selve magasinet, og der gik ikke længe, før Lewis' vilde forvandling gik viralt på internettet.LÆS OGSÅ: Præsident Obama er endelig kommet på Twitter: Se  hans første tweets og de sjove svar

Således nåede nyheden også Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling, som vist var en smule i chok over de afslørende billeder af lille Neville Longbottom. Derfor røg forfatteren naturligvis til tasterne på Twitter, hvor hun er kendt for at være en ivrig debattør.

Her fra BiTE skal der imidlertid lyde et stort tillykke med de pæne billeder, der beviser, at bare fordi man er født som tyk i et troldmandsunivers, kan man godt ende som en smuk undertøjsmodel.

Andre læser også