Jonah Falcon er indehaver af verdens største penis. Den har givet ham mange fornøjelser, men også sat en stopper for hans skuespillerdrømme.

34 centimeter. Så lang er årsagen til amerikanske Jonah Falcons berømmelse, for Falcon er nemlig erklæret indehaver af verdens længste penis. Men det er problematisk at være blevet et kendt ansigt på grund af et kønsorgan med et omfang udover det normale.

»Når jeg søger jobs, er jeg nødt til at bruge et andet navn, for googler folk mit rigtige navn, ser de straks en masse historier om mig og min penis. Det giver ikke ligefrem Disney lyst til at hyre mig,« forklarer Jonah Falcon, der i mange år har forsøgt at etablere sig som skuespiller i både Hollywood og New York.

For lige at slå tallene fast, måler Jonah Falcons lem 34 centimeter, når det er erigeret og 22 centimeter, når det er slapt.

Der er ikke nogen officiel dokumentation for, at Jonah Falcon er indehaver af verdens længste penis, men den er flere gange blevet målt under overværelse af vidner. Blandt i forbindelse med optagelserne til HBO-udsendelsen Private Dicks: Men Exposed.
Der er ikke nogen officiel dokumentation for, at Jonah Falcon er indehaver af verdens længste penis, men den er flere gange blevet målt under overværelse af vidner. Blandt i forbindelse med optagelserne til HBO-udsendelsen Private Dicks: Men Exposed. Foto: Privat
Vis mere

Allerede som barn var hans ædle dele betragteligt større end kammeraternes, men det var ikke noget, han tænkte over.

»Jeg holdt mig meget for mig selv, og jeg vidste, at de fleste andre drenge i min klasse var omskåret, så jeg troede, det var forklaringen. Men som 10-årig gik det op for mig, at det ikke var deres, der var små. Det var min, der var stor.«

Som voksen har Falcon aldrig lagt skjul på, hvorfor hans bukser buler så bemærkelsesværdigt, og han har i flere interviews vist sig frem og fortalt åbenhjertigt om livet som ekstra veludrustet.

»Jeg er en blærerøv på mange måder, hvad enten det gælder mine evner i et køkken eller nogle af mine andre færdigheder. Jeg elsker at føre mig frem, og derfor har jeg heller aldrig holdt mig tilbage for at tale om mit 'udstyr'.«

Jonah Falcon er biseksuel og anslår, han har haft sex med mere end 1000 personer. Her illustrerer han, hvordan folk reagerer, når de ser hans penis.
Jonah Falcon er biseksuel og anslår, han har haft sex med mere end 1000 personer. Her illustrerer han, hvordan folk reagerer, når de ser hans penis. Foto: Privat
Vis mere

Første gang han smed bukserne offentligt var i HBO-dokumentaren 'Private Dicks: Men Exposed' fra 1999. Det førte til et besøg i studiet hos den kendte, amerikanske radiovært Howard Stern, og derefter fik Jonah Falcon og hans mange centimeter opmærksomhed verden over.

Men omtalen og de mange interviews har altså haft konsekvenser for den i dag 48-årige Falcon. Han mener i hvert fald selv, det er den al den snak om hans penis, der er skyld i, at han har svært ved at få jobs og blive anerkendt som skuespiller.

»Efter Howard Stern kunne ingen tage mig seriøst. Alle undrede sig over hvorfor, jeg ikke bare ville lave porno, men det er slet ikke noget for mig. Jeg kan i øvrigt heller ikke få rejsning foran et publikum, så det er ikke en mulighed,« siger Falcon, der i årevis har kæmpet sig til forskellige småroller i film og tv-serier.

»Det er ikke fordi, jeg håber på at blive stor superstjerne. Jeg vil bare gerne kunne leve af at arbejde som skuespiller i stedet for at lave alt muligt andet.«

I sine yngre dage viste Jonah Falcon gerne sit bemærkelsesværdige vedhæng frem så meget som muligt, men i dag er han lidt mere tilbageholdende, fordi han ikke vil gøre andre forlegne.
I sine yngre dage viste Jonah Falcon gerne sit bemærkelsesværdige vedhæng frem så meget som muligt, men i dag er han lidt mere tilbageholdende, fordi han ikke vil gøre andre forlegne. Foto: Privat
Vis mere

Hidtil har han blandt andet været statist i ”The Greatest Showman” med Hugh Jackman og været stand-in for skuespilleren Mike Meyers. Men der er langt imellem jobtilbuddene, så for at tjene penge arbejder Jonah Falcon indenfor hjemmesygepleje eller bruger dagene på – mod betaling - at være en del af publikum i forskellige tv-underholdningsshows.

Selvom Jonah Falcon ærgrer sig over, at hans penis kan være årsag til, at skuespillerdrømmene aldrig bliver indfriet, fortryder han ikke, at han har været så offentlig omkring sine mål, som han også sætter stor pris på.

»Jeg skammer mig ikke, og min penis har også den fordel, at den giver mig en ting mindre at være bekymret for. Der er så mange andre ting, jeg konstant bekymrer mig om – hvordan jeg får betalt husleje, min vægt, penge, fremtiden. Men i forhold til min penis er der ingen problemer og ikke noget, jeg skal bevise. Det er ret tydeligt, at jeg har noget at komme med, og at jeg ikke har noget at være usikker over lige på dét punkt.«

Der er ingen officiel dokumentation for, at Jonah Falcons lem er det længste i verden, men det er flere gange blevet målt i forbindelse med tv-optagelser – blandt andet til HBO-dokumentaren 'Private Dicks: Men Exposed'.

19 centimeter. Så bred er Falcons penis, når han har erektion. Det svarer til omkredsen på hans håndled.
19 centimeter. Så bred er Falcons penis, når han har erektion. Det svarer til omkredsen på hans håndled. Foto: Privat
Vis mere

Mexicaneren Robert Cabrera har efterfølgende hævdet at slå rekorden med sine 48 centimeter. Det affærdiger Jonah Falcon dog bestemt.

»Roberto Cabreras penis er kun lang, fordi han i årevis har hængt vægte i den for strække huden og muskulaturen. Det er ikke en naturlig længde,« fastslår Falcon.

»Jeg har det helt fint med, at der en dag er nogen, der overgår min rekord. Men det skal være en naturlig penis, den skal måles korrekt, og så skal der selvfølgelig være et uafhængigt vidne tilstede.«

»Hvis der er nogen, der slår min rekord, er det bare sådan, det er. Min penis forsvinder jo ingen steder af den grund. Den vil altid være med mig,« slutter Jonah Falcon.

Foto: Privat
Vis mere