Hvordan er det at være en youtubefamilie? Det ved Hanne Münster, idet tre af hendes fire børn til dagligt er youtubers.

Hanne Münster er mor til youtuberne Naja, Max og Morten Münster.

Derfor er familien, hvad Hanne Münster selv vil kalde for en youtubefamilie.

»Generelt er det fedt at være en youtubefamilie. Det giver os nogle dejlige oplevelser sammen, og så giver det bare et enormt sammenhold i familien, fordi vi interesserer os for det samme. F.eks. er Naja på ni år meget tæt med Morten på 20 år gennem youtube,« fortæller hun til B.T.

Hanne Münster sammen med tre af sine fire børn, Max, Naja og Morten Münster. Foto: Privatfoto.
Hanne Münster sammen med tre af sine fire børn, Max, Naja og Morten Münster. Foto: Privatfoto.
Vis mere

Naja, Max og Morten Münster har tilsammen over en halv million følgere på youtube. Hanne Münster og hendes mand, Finn Münster, vælger også selv at medvirke i nogle af videoerne, der kommer ud på youtube. Det giver dem nemlig mest mulig tid med børnene.

»Jeg synes ikke, der er noget, som er sjovere. I nogle familier finder de et ludospil frem. Hos os finder vi i stedet kameraerne frem, og jeg ser det faktisk som kvalitetstid med mine børn.«

Hvordan har du det med, at andre kigger med på din kvalitetstid med dine børn?

»Det har jeg ikke noget imod. Jeg synes, det er noget, vi kan stå inde for, så hvis vi kan være med til at underholde, er det helt fint.«

Naja Münster er 9 år gammel og har 183.000 følgere på Youtube. Foto: Privatfoto.
Naja Münster er 9 år gammel og har 183.000 følgere på Youtube. Foto: Privatfoto.
Vis mere

Hanne Münster ved godt, at hendes familie er en smule atypisk i forhold til andre i hendes omgangskreds. Det er også noget, Hanne Münster har bidt mærke i.

»I begyndelsen syntes folk, det var mærkeligt at vi var en youtubefamilie. Det hang nok sammen med, at de ikke havde så meget viden om emnet. Derfor har vi også fortalt meget om, hvad det er, og hvordan det foregår. Vi har budt dem ind i den verden, kan man sige,« fortæller hun og tilføjer.

»Nu har de efterhånden vænnet sig til, at vi er den skøre youtubefamilie,« griner Hanne Münster, som også fortæller, at familien vil fortsætte med youtube så længe, det er sjovt og giver mening for dem.

Familien Münster er stærkt repræsenteret, når Guldtuben, et awardshow der hylder videoskabere, holdes lørdag aften. Naja, Max og Morten Münster er alle nomineret i kategorien ‘Årets Videoskaber’. Derudover er Morten Münster også nomineret i ‘Årets Humor’.