En kvindelig bruger af Twitter blev spurgt, om hun ville sende et nøgenbillede til en mand, som endte med at tro, at telefonen var i stykker.

En kvinde kendt under Twitter-navnet Jwzayn har modtaget internettets hyldest, efter hun tog røven på en mandlig bruger, som overtrådte kvindens grænser.

Da manden bad kvinden bag navnet Jwzayn om at sende et nøgenbillede af sig selv, gav hun ham noget at tænke over. Hvem der gemmer sig bag brugernavnet Jwzayn er uvist.

For i stedet for at tage tøjet af og fotografere sin nøgne krop, valgte kvinden en helt anden strategi, skriver Daily Mirror.

Kvinden sendte et billede af et ‘loading-tegn’ til den ivrige mand, som ikke forstod, hvad hun i virkeligheden havde gang i.

I første omgang besvarede mandens forespørgsel om at se hende ‘uden alt det nødvendige tøj på’ ved at fortælle ham, at han lige skulle vente et sekund. Herefter sendte hun et billede af ‘loading-tegnet’.

Manden fangede dog ikke joken og bad kvinden om at sende billedet igen.

Hun opfyldte ønsket og sendte det samme billede efterfulgt af beskeden:

»Fik du det?«

Endnu en gang måtte hun konstatere, at manden ikke havde fattet joken. For svaret fra manden lød, at han nok var nødt til at købe en ny telefon, da han ikke kunne se et billede af en nøgen kvindekrop.

Efterfølgende tog kvinden et par screenshots af samtalen med manden og lagde billederne på Twitter. Her blev kvindens håndtering af situationen hyldet af de mange brugere, der har set tweetet.


I skrivende stund har opslaget fået flere end 7.800 likes og er blevet retweetet flere end 6.300 gange.

Hvem der gemmer sig bag brugernavnet Jwzayn er uvist.